Agenda Mariniersmuseum

   

Bezoekersinformatie

 

Het Mariniersmuseum ligt aan de Wijnhaven in Rotterdam, direct naast het Witte Huis. Een historisch stukje Rotterdam, met het uitgaansgebied ‘Oude Haven’ en de karakteristieke kubuswoningen om de hoek. Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Openingstijden

·         Dinsdag t/m vrijdag:  10.00 - 17.00 uur

·         Zaterdag en zondag: 11.00 - 17.00 uur

 

Gesloten

Open

Nieuwjaarsdag
Eerste Paasdag
Koninginnedag
Bevrijdingsdag
Hemelvaartsdag
Eerste Pinksterdag
Eerste Kerstdag
maandagen

Tweede Kerstdag
Tweede Paasdag
Tweede Pinksterdag

 

Entreeprijzen

Volwassenen: € 4,-

Kinderen 4 t/m 12 jaar, CJP, zwerfkaart, senioren,   COM-leden, groepen van minimaal 15 personen: € 2,-

Museumkaart, Rotterdampas, Schoolklassen, Veteranenpas, Royal Marines Museum, Boekerpas, Jeugd Vakantiepaspoort, Defensiepas, kinderen t/m 3 jaar: gratis

 

Rondleidingen

Het Mariniersmuseum beschikt over enthousiaste gidsen, die graag groepen rondleiden en vertellen over de geschiedenis van het Korps Mariniers. De kosten van een rondleiding zijn € 55,- voor een groep van maximaal 20 personen. Een rondleiding in een buitenlandse taal kost € 65,- . Reserveer een rondleiding telefonisch: (010) 412 96 00.

 

Toegankelijkheid

Het museum is toegankelijk voor bezoekers met een lichamelijke beperking, heeft een lift en beschikt over optische hulpinstrumenten.

Adresgegevens

Mariniersmuseum
Wijnhaven 7-13
3011 WH Rotterdam
Tel. (010) 412 96 00

 

Bereikbaarheid

Per openbaar vervoer: het Mariniersmuseum ligt aan de Wijnhaven 7-13, pal naast het Witte Huis, op 2 minuten loopafstand vanaf NS-station Rotterdam Blaak. Halte voor trein, metro, tram en bus.

Per eigen vervoer: vanaf de A16 afrit 25 of 26. Richting Centrum volgen via de Maasboulevard. Afslag ‘Oude Haven’.

 

Geplaatst: 06 januari 2012

 

 

Nieuwsbrief

Indien u de Nieuwsbrief van het Mariniersmuseum wilt ontvangen ga dan naar de volgende website. www.mariniersmuseumrotterdam.nl

In de onderste balk staan onder het kopje ‘Nieuwsbrief’ twee invulvelden voor uw naam en het e-mailadres. Klik op ‘verstuur’ en u wordt automatisch in het bestand opgenomen en ontvang automatisch de Nieuwsbrief.

 

Geplaatst: 26 januari 2012